De Goede Doelen

van 'Oe houdut vol?

Op 21 januari 2018 hebben we met jullie hulp een geweldig bedrag kunnen doneren aan beide goede doelen. Bedankt!

 

Ieder kind heeft behoefte om te spelen, te bewegen, te dromen. Wij leven in een land waarbij het voor veel kinderen vanzelfsprekend is om te sporten, een hobby uit te oefenen, met het gezin een leuk dagje uit te gaan, op vakantie te gaan of een cadeautje te krijgen op je verjaardag. Er is echter ook een groep kinderen, waarvoor dit niet is weggelegd om uiteenlopende redenen. Denk aan bijvoorbeeld ziekte of beperkte financiële middelen binnen het gezin.

Hoe mooi zou het zijn als wij regionaal de handen in elkaar slaan en juist deze kinderen te gaan helpen. Ze door middel van het waarmaken van een kleine wens of droom, weer wat hoop en vreugde te schenken. En hoe weinig is hier eigenlijk voor nodig.

Topop Kids is een stichting opgericht door team TopOp. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van kinderen in de meest ruime zin van het woord binnen de regio Breda.

Meer info...

Dinsdag 29 september 2009 is Harold van Zundert op 36-jarige leeftijd bij een noodlottig verkeersongeluk om het leven gekomen. Harold en Veronique hadden al ‘n zoontje van bijna 3 jaar: Jelle. Ten tijde van het ongeluk was Veronique 7 maanden in verwachting van een tweeling. Lieke & Lars zijn op 18 november 2009 geboren.

Samen met de Vrienden van Harold hebben wij op 5 mei 2010 een ‘Tribute2Harold’ georganiseerd: een voetbalwedstrijd tussen de ‘Vrienden van Harold’ en ‘Oud-NAC’.

Na de ‘Tribute2Harold’ hebben wij de ‘Harold van Zundert Stichting’ opgericht.

Het hoofddoel van onze stichting is om voor kinderen, die op jonge leeftijd één of beide ouders hebben verloren, onvergetelijk mooie activiteiten en arrangementen te organiseren.

Meer info...

Voorgaande goede doelen

Skatepark - Pier 15

World Food Programme (WFP)

Chatime